24 / 04 / 2024

TOKİ İzmir Bayındır kurası!

TOKİ İzmir Bayındır kurası!

89 adet daireden meydana gelen TOKİ İzmir Bayındır projesindeki daireler kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ İzmir Bayındır kurası ne zaman?





Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından  İzmir  Bayındır Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 89 adet konut satışa sunulacak.


Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Türkiye genelinde yer alan tüm şubeleri tarafından, 26 Aralık 2016 - 27 Ocak 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Emekli Sandığından Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az %40 Engelli Vatandaşların başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul

edilecek.


Projede dairelerin sözleşme bedeli üzerinden %0,948 (binde dokuz virgül kırk sekiz) oranında damga vergisi, peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş) oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecek.


TOKİ İzmir Bayındır kurası!

Proje kapsamında satışa sunulmakta olan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruların tamamlanmasından sonra, başvuruda bulunanların, noter huzurunda “Konut Alma

Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” 07 Şubat 2017 tarihinde çekilecek.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön