29 / 03 / 2024

TOKİ Kayseri Melikgazi'ye 826 konut yaptıracak

TOKİ Kayseri Melikgazi'ye 826 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kayseri Melikgazi'ye konut yaptırmak üzere ihale açtı



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kayseri Melikgazi'ye konut, 1'er adet sosyal tesis, büfe, ilköğretim okulu ve Kayseri Bahçesaray'a 1 adet cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı. Tünel kalıp sistemiyle 826 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1'er adet sosyal tesis, büfe, 24 derslikli ilköğretim okulu, cami ile altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.

Yer tesliminden itibaren 730 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 9 Şubat 2010 tarihinde saat 14.30'da "açık ihale usul" ile TOKİ'de gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihalede, yerli istekliler
lehine yüzde 15 oranında fiyat avantajı uygulanacak. Katılımcılar şartnameyi bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA

Geri Dön