18 / 04 / 2024

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika değişikliği!

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika değişikliği!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesinin ihale tarihini değiştirdi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı merakla beklenen Kocaeli projesinde son dakika değişikliğine gitti.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli projesi İzmit ilçesinde hayata geçirilecek. Kocaelili vatandaşların yüzünü güldüren projede toplam 1.105 adet konuta yer verilecek.

TOKİ Kocaeli projesinin ihale tarihi 16 Haziran olarak açıklanmıştı ancak TOKİ tarafından yapılan son dakika değişikliğiyle söz konusu projenin 28 Temmuz tarihinde ihaleye çıkacağı belirtildi.

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika değişikliği!

TOKİ'nin merakla beklenen Kocaeli projesi İzmit Cedit ilçesinde yükselecek. Projede konutların yanı sıra 6 adet dükkan da yer alacak.

Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı TOKİ Kocaeli projesinin ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. E-İhale yöntemiyle gerçekleştirilecek olan ihalenin saat 11:30 olarak belirlendi.

İşte TOKİ'nin resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...


Geri Dön