26 / 04 / 2024

TOKİ kurasında 411 bin 706 kişinin kura sonucu belli oldu! Kurada ismi çıkmayanlar ne yapacak?

TOKİ kurasında 411 bin 706 kişinin kura sonucu belli oldu! Kurada ismi çıkmayanlar ne yapacak?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde hak sahipleri çekilen kuralarla belli oluyor. TOKİ’nin 250 bin konutluk sosyal projesinde 20 ilde çekilen kuralarla 411 bin 706 kişinin kura sonuçları da açıklanmış oldu.



PROJE KAPSAMINDA EVLERİN YÜZDE 17,5’İNİN SAHİPLERİ BELLİ OLDU

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesinde dar gelirliler için yapılacak TOKİ konutlarında 250 bin kişi için yapılacak evlerin şu ana kadar 43 bin 599 tanesinin sahibi belli oldu. Bu rakam da toplam konutlar içinde yüzde 17,5’inin kura çekme işleminin tamamlandığı anlamına geliyor.

TOKİ KURALARINDA İSMİ ÇIKMAYANLAR NE YAPACAK?   

TOKİ sosyal konutları için kura çekim süreci devam ediyor. Birçok ilde kura çekimi tamamlanırken bu ay sonuna kadar yine birçok il ve ilçede kura çekimleri yapılacak. Kurada ismi çıkanların ve ev sahibi olmaya hak kazananların listesinin yayınlanmasının ardından vatandaşlar bundan sonra ne yapacaklarını araştırıyor. TOKİ konut kurasında adı çıkmayanlar da ne yapacaklarını sorguluyor.

TOKİ konut kuralarında adı çıkmayan vatandaşlar konut projesine başvuru sırasında ödedikleri 500 lirayı ödedikleri bankadan geri alabilecek.

Araç sahipleri dikkat! Depoyu doldurmadan hemen bakın! Benzine indirim geliyor! 24 Kasım 2022 güncel akaryakıt fiyatları

Kamudaki tüm sözleşmeliler bu haberi bekliyor! Bakan’dan son dakika açıklaması…

Gram altını olan bayram edecek! 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın


Geri Dön