24 / 04 / 2024

TOKİ Kurşunlu'da 975 adet konut inşa edecek!

TOKİ Kurşunlu'da 975 adet konut inşa edecek!

Yapılan yatırımlar Kurşunlu İlçesinin çehresini değiştirecek. İlçe'de 975 adet konut, bir adet 24 derslikli lise binası, bir adet cami ve ticaret merkezi ile alt yapı ve çevre düzenlemesi yapılacak.





Bu kapsamda 975 adet konut, bir adet 24 derslikli lise binası, bir adet cami ve ticaret merkezi ile alt yapı ve çevre düzenlemesi yapılacak. Böylece Kurşunlu İlçemizde toplam 1359 adet konut, 2 adet okul binası ile 2 adet cami ve iş merkezi vatandaşlarımızın kullanımına sunulmuş olacak. 


Daha önce 2012 yılında  TOKİ  tarafından Kurşunlu'ya 384 konut, 1 ilköğretim okulu binası ile cami ve iş merkezi yapılmıştı. 


Vali Vahdettin Özcan konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede; "Son yıllarda ilimizde gerçekleştirilen yatırımlar memnuniyet verici. Yatırımcılarımız için uygun yatırım ortamını oluşturma konusunda yoğun ve tempolu çalışmamızı tüm ilgililerle birlikte sürdürmekteyiz. Çankırı'nın kalkınma yolunda makûs talihini önümüzdeki yıllarda yeneceğini ümit ediyor ve bu ümidin gerçekleşmesi için Milletvekillerimiz Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile birlikte çalışıyoruz" dedi. 


Karatekin Gazetesi




Geri Dön