29 / 03 / 2024

TOKİ Kütahya Tavşanlı AGG kurası!

TOKİ Kütahya Tavşanlı AGG kurası!

TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu projesindeki 118 konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı AGG kurası ne zaman?



TOKİ'nin 118 konutluk Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu projesindeki daireler kuralı olatak satışa çıkıyor.  TOKİ  Kütahya Tavşanlı projesinde başvuru dönemi sona erdi.

TOKİ Kütahya Tavşanlı AGG kurası!
TOKİ Tavşanlı Alt Gelir Grubu “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” noter huzurunda; TOKİ  yetkilileri denetiminde 31 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kura Çekilişi:
Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerine kuraya girmeden konut alma hakkı tanınacak, ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kura ile
belirlenecek.

Engelli vatandaşlarımıza konut sayısının %5’i (6 adet) kadar kontenjan ayrılacak ve hak sahipleri kura ile belirlenecek.Kura sonucu bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleri ile birlikte tekrar kuraya tabi tutulacak.

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 06 Şubat 2017 tarihinden itibaren T. Halk Bankası A.Ş.’nin Tavşanlı Şubesi’ nden geri alabilecek.

Satış duyurusu için tıklayın

 


Geri Dön