28 / 03 / 2024

TOKİ Manisa Demirci başvurusu için gerekli belgeler!

TOKİ Manisa Demirci başvurusu için gerekli belgeler!

Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte TOKİ Manisa Demirci başvurusu için gerekli belgeler...



Başvuru işlemlerinin TC. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Manisa İlinde bulunan yetkili şubeleri aracılığıyla yürütüleceği  TOKİ  Manisa Demirci Emekli'de konut seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


TOKİ Manisa Demirci Emekli Konutları'nda ödeme seçeneklerine göre yüzde 12 peşinde 180 ay veya yüzde 20 peşinatta ise kalan tutarı 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.


2016 TOKİ Manisa Demirci Konutları başvuru süreci 14 Mart 2016 ile 31 Mart 2016 tarihleri arasında devam edecek. Projede taksitler teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak.


Başvuru bedelinin 500 TL olarak kabul edileceği TOKİ Manisa Demirci Emekli'de  fiyat listesi detayları henüz belirlenmedi. Projede toplamda 94 konut emekliler için satışta.


TOKİ Manisa Demirci başvurusu için gerekli belgeler!

-Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

-Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesihenüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge veya yazı.

Yukarıda yer alan belgeler dışında gerekli görüldüğünde ek belgeler istenebilecektir.



Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön