18 / 04 / 2024

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kuraları çekildi!

TOKİ Manisa Yunusemre Akgedik kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre Akgedik projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi.



TOKİ tarafından Manisa Yunusemre Akgedik projesinin 3. etabında hak sahiplerini belirleme kurası gerçekleştirildi. Kurada adı çıkan vatandaşlar gözyaşlarına boğulurken mutluluklarını sevdikleriyle paylaştı.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Manisa’da binlerce vatandaşın ev sahibi olabilmek için umutla beklediği Akgedik Yunuskent Projesi’nin bin konut ve sosyal donatı alanlarından meydana gelecek 3. etabında hak sahipleri belirleme kurası çekildi. Projeye 2 oda 1 salon konut için 3 bin 931, 3 oda 1 salon konut için 3 bin 453 olmak üzere toplam 7 bin 384 kişi başvurdu.

2 oda 1 salon konutlar için 500, 3 oda 1 salon konutlar için de 500 hak sahibi belirlendi. Kurada adı çıkan vatandaşlar duygusal anlar yaşadı. 

Muradiye Sosyal Tesislerinde yapılan törene Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Eşi Dr. Melek Çerçi, Manisa Valisi Ahmet Deniz, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler Belediye Başkanvekili Mehmet Kavas, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Kurum ve Daire Müdürleri ile 3. etap için başvuran vatandaşlar katılım gösterdi.

 

TOKİ Manisa Yunusemre 3. Etap 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön