25 / 04 / 2024

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları 2016!

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları 2016!

163 konutun kurasız olarak açık satışa sunulacağı TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesindeki dairelerin başvuru dönemi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları 2016...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Mardin merkez Nur Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilen DG 3+1 tipi 163 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. 


Mardin Merkez Nur Mahallesi Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Mardin Şubesi olacak.


TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları 2016!

TOKİ Mardin Nur Mahallesi başvuruları 24 Kasım 2016– 30 Aralık 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Mardin Nur Mahallesi projesindeki dairelerin fiyatları 146 bin 425 TL ile 177 bin 833 TL aralığında değişiklik gösteriyor. Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Konut alıcısı, Gayrimenkulün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahip. Konutlar teslimli olarak satışa sunulacak.


Satış duyurusu için tıklayın




Geri Dön