24 / 04 / 2024

TOKİ Niğde'de 9 bin 360 konut inşa etti!

TOKİ Niğde'de 9 bin 360 konut inşa etti!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla Niğde'de bugüne kadar 9 bin 360 konut projesini hayata geçirdiklerini ve hak sahiplerine teslim ettiklerini ifade etti..



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Ömer Halisdemir Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşma yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre,  Cumhurbaşkanı Erdoğan,  TOKİ  vasıtasıyla Niğde'de bugüne kadar 9 bin 360 konut projesini hayata geçirdiklerini ve hak sahiplerine teslim ettiklerini söyledi. Erdoğan, Niğde'de göreve geldiklerinde 62 kilometre olan bölünmüş yolu 311 kilometreye çıkardıklarını belirtti. 

Erdoğan sözlerine şu şekilde devam etti; "334 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde otoyolunun yapımı sürüyor. Niğde'den çıkacaksınız yola bastır Ankara. Biz buyuz. Bu otoyolun tamamlanmasıyla Edirne'den Şanlıurfa'ya kadar otoyol bağlantısı kesintisiz sağlanmış olacak. Bu çırak anlar mı bu işten? Ne alakası var, anlamaz. İki yıla kadar inşallah bunun tamamını hizmete açıyoruz. Karaman-Ulukışla-Mersin hızlı tren hattı... Diyorlar ki 'Ne demek hızlı tren, ne işimiz var bizim hızlı trenle?' Sizin zaten hiçbir şeyle işiniz yok." 


Geri Dön