18 / 04 / 2024

TOKİ peşin ödeme indirimi 2015!

TOKİ peşin ödeme indirimi 2015!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), konut ve işyeri alıcılarından borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyenler için indirim kampanyası başlattı. İşte OKİ peşin ödeme indirimi 2015 şartları..



TOKİ peşin ödeme indirimi 2015!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), konut ve işyeri alıcılarından borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyenler için indirim kampanyası başlattı.


Kampanyadan, satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2012 yılı sonuna kadar başlamış, geri ödemeleri hâlihazırda devam eden, konut ve işyerleri sahipleri yararlanacak. 


Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dâhil edilmiyor. Kampanyada, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak.


İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla İdareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor.


TOKİ peşin ödeme indirimi 2015

TOKİ peşin ödeme indirimi başvuruları 23 Şubat 2015 tarihinde başlayacak. Kampanya kapsamında en son başvurular ise 19 Mart 2015 tarihinde yapılacak.


Ancak bu tarihteki başvuruların kaçırılması durumunda; yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılamayacak.


 

TOKİ devir koşulları!



Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com




Geri Dön