28 / 03 / 2024

TOKİ peşin ödeme kampanyası başvuruları 2 hafta sonra başlayacak!

TOKİ peşin ödeme kampanyası başvuruları 2 hafta sonra başlayacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), başlattığı kampanya kapsamında borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulayacak. TOKİ peşin ödeme kampanyası başvuruları 2 hafta sonra başlayacak...



TOKİ peşin ödeme kampanyası başvuruları 2 hafta sonra başlayacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, başlattığı kampanya kapsamında borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulayacak. 


Peki,  TOKİ  peşin ödeme kampanyasından kimler faydalanabilir? TOKİ peşin ödeme başvuruları en son ne zamana kadar yapılabilir?


Satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2012 yılı sonuna kadar başlamış, geri ödemeleri hâlihazırda devam eden, konut ve işyerleri sahipleri kampanyadan yararlanabiliyor.


Ancak vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dâhil edilmiyor. 


İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla İdareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor.


TOKİ peşin ödeme kampanyası başvuruları 2 hafta sonra başlayacak. Başvuruların 23 Şubat - 19 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacağı kampanyada tarihlerin kaçırılması durumunda; yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılamayacak.


TOKİ devir koşulları!



Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com





Geri Dön