18 / 04 / 2024

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları 2017!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları 2017!

Toplamda 62 adet daireden meydana gelen TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesinde başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları 2017..



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şanlıurfa Viranşehir Toplu Konut Uygulaması kapsamında 62 adet konut; şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak.


TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuruları 2017!

Şanlıurfa Viranşehir Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Viranşehir Şubesi olacak. 


Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 16 Ocak -30 Haziran 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerinde; Konutlar yüzde 10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacak.


TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesindeki dairelerin tamamı 3+1 olarak tasarlandı.  TOKİ  Şanlıurfa Viranşehir'deki dairelerin fiyatları 138 bin 737 TL ile 181 bin 723 TL arasında değişiyor. 


Konut seçimini yapan alıcılar %10 peşinat 180 ay veya 7.000-TL. peşinat 216 ay vade alternatifleri çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar. 


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön