26 / 04 / 2024

TOKİ Serinhisar 148 konutun ihalesi bugün!

TOKİ Serinhisar 148 konutun ihalesi bugün!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, TOKİ tarafından Serinhisar'da yapılacak 148 konutun ihalesinin 8 Mayıs günü düzenleneceğini açıkladı.



AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Serinhisar ilçesinde  TOKİ  tarafından inşa edilecek 148 konutun ihalesinin 8 Mayıs'ta yapılacağını açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Milletvekili Tin, Serinhisar'da vatandaşlara söz verdikleri konutlarla ilgili belli bir mesafe kat ettiklerini ifade etti.

Uzun süredir takip ettikleri konut projesini ihale aşamasına getirdiklerinin altını çizen Tin, şu açıklamalarda bulundu:

"İnşallah bir aksilik olmaz ise 8 Mayıs'ta saat 14.30'da ihale gerçekleşecek. Söz verdiğimiz tüm projeleri hayata geçirdiğimiz gibi Serinhisar ilçemizin de konut projesini gerçekleştirip önemli bir soruna daha neşter vuracak ve milletimize önemli bir hizmeti daha sunmuş olacağız. Uygun ödeme koşullarıyla 148 konut yapılacak. Serinhisar ilçemizde kendi evine sahip olmak isteyen vatandaşlarımızın hayallerini gerçeğe dönüştürüyoruz."

TOKİ tarafından yapılacak konutlar ile Serinhisar'ın konut probleminin çözüleceğini söyleyen Tin, "Serinhisarlı hemşehrilerimiz için yapılacak konutlar iki grup halinde sunuluyor. Birinci grup, alt gelir düzeyine mensup vatandaşlarımız için yapılacak. Bu konutlar 2+1 olarak Z+3 kat şeklinde inşa edilecek. Standart grup konutlar için ise 3+1 olarak yine Z+3 kat şeklinde inşa edilecek. Vatandaşlarımız bu konutların ödeme koşullarını da yine üç alternatifli olarak 120 ay, 156 ay, 180 ay seçenekleri arasından tercih ederek kendileri belirleyecekler." açıklamasında bulundu.


Geri Dön