26 / 04 / 2024

TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ kura sonucunda vatandaşlar taksit ödemelerine başlıyor. Peki TOKİ peşinat ödemeleri ne zaman başlıyor ve nasıl oluyor? İşte tüm detaylar...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) ev sahibi olan ya da ev almayı düşünen vatandaşlar  TOKİ  başvuru şartlarını ve TOKİ fiyatlarını, TOKİ taksit ödemelerini ve TOKİ kura çekilişilerine ilişkin birçok konunun detaylarını araştırıyor.

Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; TOKİ konutları tamamlanmadan kuralar çekiliyor. Peki TOKİ peşinat ne zaman ödenir, TOKİ peşinat ödemeleri, TOKİ başvuru 2019, TOKİ ödemeleri nasıl oluyor, TOKİ ödemeleri ne zaman başlar?

TOKİ taksit ödemeleri ne zaman?

TOKİ Konut projesinde hak sahipliği belirleme kurasından sonraki işlemler yer belirlenmesi ve ihalesi yapıldıktan sonra proje inşaatların belirli bir seviyeye ulaşmasıyla şerefiyeli konut fiyatları belirleniyor ve hak sahipleri için konut belirleme kurası çekiliyor. Kura sonucunda sözleşmeler imzalanıyor.

TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Kurada adı çıkıp çıkmadığını kontrol etmek isteyen kişiler için TOKİ’nin resmi internet adresi üzerinden sorgulama işlemleri yapılabiliyor. Kuraların tamamlanmasıyla başlatılan sorgulama işlemleri kısa bir sürede işleme açık kalıyor.

TOKİ'den 359 TL taksitle ev fırsatı!

TOKİ 2019 başvuru ücretleri ne zaman iade edilecek?


Geri Dön