28 / 03 / 2024

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu kampanyası!

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu kampanyası!

TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu kampanyası dahilinde 56 adet konut satışa sunuluyor. Konut fiyatlarının 81 bin 624 TL'den başladığı Trabzon Akçaabat Sarıtaş TOKİ'de teslimler hemen yapılıyor...




TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu kampanyası!


TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu kampanyası kapsamında 56 adet daire kurasız ve başvuru önceliğine göre satışa sunuluyor. Trabzon Akçaabat Sarıtaş  TOKİ  Evleri için başvurular 13 Ocak 2014 tarihinde başladı.


TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu başvuruları Halk Bankası Akçaabat Şubesi'ne yapılıyor. Müracaatların 31 Mart 2014 tarihinde sona ereceği Sarıtaş TOKİ Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor. TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu kampanyası kapsamında başvuru şartları için öncelik olarak hane halkının aylık gelirinin en fazla 2 bin 600 TL olması gerekiyor.


TOKİ Trabzon Akçaabat Sarıtaş alt gelir gurubu fiyat!


85 metrekare büyüklüğünde inşa edilen 56 adet daire için fiyatlar 81 bin 624 TL ile 105 bin 938 TL arasında değişiyor. Trabzon Akçaabat Sarıtaş TOKİ ödemeleri için iki seçenek mevcut. Bunlardan ilki yüzde 10 peşinat sonrasında kalan tutar için 180 ay vade yapılıyor; ikincisi ise 6 bin TL peşinat sonrasında kalan tutar için 240 ay vade yapılıyor.


Detaylı bilgi için tıklayın



Geri Dön