27 / 04 / 2024

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı 2022? İşte TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir konut başvuruları!

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı 2022? İşte TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir konut başvuruları!

TOKİ ucuz konut başvuruları merak edilen konular arasında yer alıyor. TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı 2022? İşte detaylar!



TOKİ ucuz konut başvuruları 18 Temmuz'da başladı. Başvurular 4 Ağustos tarihinde sona erecek. Uzun vade fırsatı ile ucuz konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar konu hakkında detaylar öğrenilmek isteniyor. Ev almak isteyenler de TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ucuz konut başvurularının detaylarını merak ediyor.

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı 2022? TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ucuz konut başvurularına başladı mı? soruları yanıtlanmayı bekliyor. İstanbul,  Ankara  ve İzmir gibi büyük şehirler dahil olmak üzere TOKİ toplamda 24 ilde ucuz konut projesini gerçekleştiriliyor.

TOKİ BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

TOKİ 24 ilde yürüttüğü ucuz konut proje başvuruları araştırılıyor. TOKİ ucuz konut projeleri için başvurular, 18 Temmuz tarihinde başladı ve 4 Ağustos’a kadar devam edecek.

TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR 2022?

Konutlara başvuru yapmak için öncelikle vatandaşların 18 yaşını doldurmuş olması ve Türk vatandaşı olması gerekiyor. Başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve yasal sorumluluklarında olan, TC sınırları içinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması şartı aranmaktadır. Daha önce TOKİ'den hiçbir şekilde ev alınmamış olmalıdır.

Kişinin kendisi, eşi ve yasal sorumluluğu altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, sadece bir adet başvuru yapılabiliyor. Birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersizdir.

TOKİ UCUZ KONUT BAŞVURU ÖDEME KOŞULLARI NELERDİR 2022?

2+1 ile 3+1 seçenekli dairelerin fiyatları 163 bin liradan başlarken, taksitler ise 1.442 liradan başlıyor.

Ödeme seçenekleri de projeden projeye göre değişiklik gösteriyor. Daireler, yüzde 10, 12, 15, 25 peşinat 96, 108, 120, 180 ve 240 ay vade ile satışa sunuluyor. Başvurular da Halkbank ve Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla yapılıyor.

İslam Memiş’ten beklenmedik piyasa yorumu! İşte detaylar!

Fed faiz kararından sonra altının durumu! Gram, çeyrek, cumhuriyet altını…

DSİ personel alımı başladı mı? DSİ personel alımı ne zaman? İşte başvuru şartları!


Geri Dön