26 / 04 / 2024

TOKİ Yapracık Konutları'nda spor merkezi inşaatı başladı!

TOKİ Yapracık Konutları'nda spor merkezi inşaatı başladı!

Etimesgut Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi TOKİ Yapracık Konutları'nda spor merkezi inşaatına başladı. Bölge halkının ihtiyacı doğrultusunda yapılan merkez, yıl sonuna kadar tamamlanacak.



Etimesgut Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi  TOKİ  Yapracık Konutları'nda spor merkezi inşaatına başladı. Bölge halkının ihtiyacı doğrultusunda yapılan merkez, yıl sonuna kadar tamamlanacak. Merkezde aerobik, fitness, plates salonu yer alacak. Bölge sakinleri, hoca eşliğinde spor yaparak daha sağlıklı olacak. Merkezde sauna ve fin hamamı da hizmet verecek. Merkezin dışındaki açık alana spor aletleri konulacak. Dileyen vatandaşlar ise açık alanda spor yapma imkanı bulabilecek. 


'BÜYÜK İHTİYAÇTI' 

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, belediyeye bağlanan yeni mahallelerin ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini belirterek, "Burada ikamet eden hemşehrilemizle de istişarelerde bulunarak yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Spor merkezi bu bölge için ciddi bir ihtiyaçtı. Bu yönde çok fazla talep vardı. Çalışmalara başladık. Yıl sonuna kadar spor merkezimizi tamamlayıp hizmete açmayı planlıyoruz" diye konuştu. 


Habertürk


Geri Dön