19 / 04 / 2024

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası bugün başlıyor!

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi indirim kampanyasına bugün başlıyor



Toplu Konut İdaresi konut ve işyeri sattığı kişilere borçlarını peşin para ya da banka kredisiyle kapatmaları halinde yüzde 17-20 indirim kampanyasına bugün başlıyor.
 
Borç bakiyesinin peşin olarak kapatılması durumunda yüzde 20, 3 ay vadeli eşit taksitli olarak kapatılması durumunda yüzde 17 oranında indirim uygulanacak. Kampanyadan 131 bin 620 konut ve işyeri alıcısı yararlanabilecek. 2008 yılı sonuna kadar satışı yapılmış konut ve işyeri alıcıları, borç kapatma tarihi itibarıyla hesaplanacak borç bakiyelerini, 23 Eylül-23 Ekim günleri arasında satış işlemlerini gerçekleştiren bankaya başvurmak suretiyle peşin veya eşit taksitler halinde 3 ay vadeli olarak kapatabilecek. Erken ödeme yapmak isteyenler ilgili bankalardan konut kredisi de kullanabilecek. Uygulamadan, borcunun vadesi 12 aydan daha az kalan konut ve işyerleri alıcıları faydalanamayacak. 
Zaman

0312 266 76 80

0212 495 40 40

www.toki.gov.tr

İlgili haber:

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası yarın başlıyor!

TOKİ'den yüzde 20'ye varan indirim kampanyası!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

TOKİ'de borç kapatma başlıyor
  
TOPLU Konut İdaresi'nden (TOKİ) konut ve iş yeri alıp, borcunu erken ödemek isteyenlere yönelik indirim kampanyası, bugün başlıyor. Kampanya kapsamında borcunu erken ödeyenlerin borçlarında yüzde 17-20 indirim yapılacak. TOKİ'den verilen bilgiye göre, 2008 yılı sonuna kadar satışları gerçekleştirilmiş konut ve iş yerlerinin borç bakiyelerinin kapatılmasının sağlanması amacıyla bir ay süreli  'indirim kampanyası'' düzenlendi. Uygulamadan, borcunun vadesi 12 aydan daha az kalan konut ve iş yerleri alıcıları yararlanamayacak. Kampanya kapsamında, konut ve iş yeri alıcıları, borç kapatma tarihi itibarıyla hesaplanacak borç bakiyelerini,  23 Eylül-23 Ekim günleri arasında satış işlemlerini gerçekleştiren bankaya başvurmak suretiyle peşin veya eşit taksitler halinde 3 ay vadeli  olarak kapatabilecekler. Borç bakiyesinin peşin olarak kapatılması durumunda yüzde 20, 3 ay vadeli eşit taksitli olarak kapatılması durumunda yüzde 17 oranında indirim uygulanacak. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarda, indirim yapılmayacak. Kampanya kapsamına alınan projelerdeki 2008 yılı sonuna kadar sözleşme imzalamış olan konut ve iş yeri alıcıları (vadesi 12 aydan daha az kalan konut ve iş yerleri hariç), borç bakiyelerini kapatarak söz konusu indirimden faydalanmak istemeleri halinde, ilgili bankalardan konut kredisi de kullanabilecek. Kampanyadan 131 bin 620 konut ve iş yeri alıcısı yararlanabilecek.
Akşam

TOKİ indirimi bugün başladı

Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) konut ve iş yeri alıp, borcunu erken ödemek isteyenlere yönelik indirim kampanyası, bugün başladı. Kampanya kapsamında borcunu erken ödeyenlere yüzde 17-20 indirim yapılacak. TOKİ, 2008 yılı sonuna kadar satışları gerçekleştirilmiş konut ve iş yerlerinin borç bakiyelerinin kapatılmasının sağlanması için bir ay süreli “indirim kampanyası” düzenlendi. Uygulamadan, borcunun vadesi 12 aydan daha az kalan konut ve iş yerleri alıcıları yararlanamayacak. Kampanya kapsamında, konut ve iş yeri alıcıları, borç kapatma tarihi itibarıyla hesaplanacak borç bakiyelerini, 23 Eylül-23 Ekim günleri arasında satış işlemlerini gerçekleştiren bankaya başvurmak suretiyle peşin veya eşit taksitler halinde 3 ay vadeli olarak kapatabilecek. Borç bakiyesinin peşin olarak kapatılması durumunda yüzde 20, üç ay vadeli eşit taksitli olarak kapatılması durumunda yüzde 17 oranında indirim uygulanacak. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarda, indirim yapılmayacak.
Türkiye

TOKİ indirime bugün başladı

Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) konut ve iş yeri alıp, borcunu erken ödemek isteyenlere yönelik indirim kampanyası, bugün başladı. Kampanya kapsamında borcunu erken ödeyenlerin borçlarında yüzde 17-20 indirim yapılacak.

Başvuru bankaya
Verilen bilgiye göre, 2008 yılı sonuna kadar satışları gerçekleştirilmiş konut ve iş yerlerinin borç bakiyelerinin kapatılmasının sağlanması amacıyla bir ay süreli 'indirim kampanyası' düzenlendi. Uygulamadan, borcunun vadesi 12 aydan daha az kalan konut ve iş yerleri alıcıları yararlanamayacak.

131 bin konut
Kampanyada, konut ve iş yeri alıcıları, borç kapatma tarihi itibarıyla hesaplanacak borç bakiyelerini, 23 Ekim'e kadar satış işlemlerini gerçekleştiren bankaya başvurmak suretiyle peşin veya eşit taksitler halinde 3 ay vadeli olarak kapatabilecekler. Uygulamadan 131 bin konut yararlanacak.
Takvim

TOKİ'nin indirim kampanyası başlıyor

Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) konut ve iş yeri alıp, borcunu erken ödemek isteyenlere yönelik indirim kampanyası, bugün başlıyor. Kampanya kapsamında borcunu erken ödeyenlerin borçlarında yüzde 17-20 indirim yapılacak.
TOKİ'den verilen bilgiye göre, 2008 yılı sonuna kadar satışları gerçekleştirilmiş konut ve iş yerlerinin borç bakiyelerinin kapatılmasının sağlanması amacıyla bir ay süreli  “indirim kampanyası” düzenlendi.
Radikal


Geri Dön