20 / 04 / 2024

TOKİ'den 30 ilde satılık 298 adet konut ve iş yeri!

TOKİ'den 30 ilde satılık 298 adet konut ve iş yeri!

Mülkiyeti TOKİ'ye ait olan 30 ilde yer alan toplam 298 adet konut açık artırma yöntemiyle satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin ihalesi 5 Aralık 2017'de yapılacak. 



T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) gayrimenkulleri, Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. tarafından düzenlenecek açık artırma toplantılarında alınacak tekliflerin idare tarafından değerlendirilmesi yöntemiyle satışa sunuldu. 


5 Aralık'ta satışta


TOKİ'nin 30 ildeki toplam 298 adet konut ve iş yeri açık artırma ile satışa çıkarıldı. Açık artırma ihalesi 5 Aralık 2017 Salı günü saat 13:30'da yapılacak. 


180 ay vade


TOKİ'nin satışa çıkarılan konutlatlarında yüzde 12 peşinat ödendiğinde kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor ya da yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor. Satışa çıkarılan iş yerlerinde ise yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan bedel 120 ay vade ile satışa sunuluyor. 

 

Açık artırma ihalesi kapsamında İstanbul'da 9 adet iş yeri ve 59 adet 4+1 konut satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Bahçeşehir ve Başakşehir bölgelerinde yer alıyor.

 


TOKİ satışa çıkarılan oknut ve iş yerleri şu illerde yer alıyor; Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Bitlis,Bolu, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Karabük, Karaman, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Uşak, Yozgat, Zonguldak. 

 

TOKİ Konferans Salonu Bilkent / Ankara
TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Küçükçekmece / İstanbul

 

Satış şartnamesi için tıklayın

 

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisicom


 


Geri Dön