27 / 04 / 2024

TOKİ'den Ankara'ya 657 yeni konut!

TOKİ'den Ankara'ya 657 yeni konut!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, başkent Ankara'da 657 yeni konut inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün ve yarın gerçekleştirilecek.




Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni yatırımlar için start verdi. TOKİ'nin yeni projeleri başkent  Ankara  Elmadağ ve Kalecik'te inşa edilecek. Projelerde toplam 657 adet konut yer alacak.

Dar gelirli aileleri kira öder gibi ev sahibi yapan TOKİ'nin Ankara projelerinin ihalesi bugün ve yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ den Ankara ya 657 yeni konut!

Elmadağ'a 413 konut
Ankara İli Elmadağ İlçesi Yenidoğan Mahallesi 413 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Kalecik 244 konut
Ankara İli, Kalecik İlçesi, Çansakale Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 188 Adet Konut Ve 1 Adet Cami ile Ankara İli, Kalecik İlçesi Halitçeviri Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 56 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ den Ankara ya 657 yeni konut!

Başvuru için hangi belgeler gerekiyor?

Başvuru sahipleri,
-Kimlik fotokopisi,
-Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumlarına göre T.C. Emekli Sandığından alacakları "Hak Sahipliği Belgesi"
-Engelli vatandaşlar, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün verdiği kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az yüzde 40 engelli olduğuna dair),
-Emekli vatandaşlar Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini ya da belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge ya da yazıyı ibraz etmeleri gerekiyor.

TOKİ'den 14 kentte ucuz konut satışı!


Geri Dön