18 / 05 / 2024

TOKİ'den Antalya'ya 7 bin 157 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Antalya'ya 7 bin 157 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya'da 7 bin 157 konut daha inşa edecek...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez ilçesindeki Turgut Özal Spor Salonu önündeki alanda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Serik bölgesine hizmet verecek atık su arıtma tesisiyle ilgili sorunu 1,5 milyar TL'lik, Kemer ve Çamyuva bölgesine hizmet verecek atık su arıtma tesisleriyle ilgili sorunu da 1 milyar liralık yatırımla çözüme kavuşturduklarını dile getirdi.

TOKİ den Antalya ya 7 bin 157 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, sahil bölgelerindeki plajların 5 yıldızlı otel standardıyla bölge halkının ve misafirlerin ücretsiz olarak hizmetine sunacak projeyi de hızla sürdürdüklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığının, Antalya sınırları içerisindeki 15 bin şezlong kapasiteli 7 plajı bu şekilde hazırlayarak hizmete açtığını belirterek, bu sene bir kısmının da yine Antalya sınırları içinde olan toplamda 7 yeni plajı da aynı şekilde devreye aldıklarını kaydetti. Açıklamasında eser ve hizmet siyasetiyle 20 yılımızı geride bırakırken, ülkemizi her alanda yeni yatırımlarla yeni projelerle Türkiye Yüzyılı'na hazırladıklarını söyledi.

2023'deki Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı coşkusunu, milletimize yine eser ve hizmet şöleni ile yaşatacaklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Antalya'mız da bu şölenin ilk saflarında yer almayı sürdürecektir. Yeter ki birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkı sıkıya sahip çıkalım. Yeter ki tercihimizi eser ve hizmet siyasetinden yana yapmaya devam edelim." diye konuştu.


Geri Dön