29 / 03 / 2024

TOKİ'den Erzincan'a 196 konut!

TOKİ'den Erzincan'a 196 konut!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Çukurkuyu mahallesinde inşa edilecek 196 konut için ihale düzenlendi.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzincan’ın Çukurkuyu mahallesinde inşa edilecek 196 konutun ihalesi düzenlendi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Erzincan merkez Çukurkuyu mahallesinde  TOKİ  tarafından inşa edilmesi planlanan 196 konut için ihale düzenlendi. 2+1 ve 4+1 şeklinde yapılması planlanan konutlar vatandaşlara taksitli olarak satılabilecek. Konutların modern mimari üzerine yapılacağını kaydeden milletvekilleri yaptıkları açıklamada kamu yatırımlarının takipçisi olduklarını söylediler.

Karaman ve Çakır’ın ortak açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır yapılan ihaleyle ilgili olarak yaptıkları yazılı açıklamada; “ Erzincan’da devam eden ve yapılacak olan kamu yatırımlarının yakından takipçisi olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün TOKİ tarafından Erzincan’ın Çukurkuyu mahallesinde ikinci etapta inşa edilecek 196 konutun ihalesi gerçekleştirildi. 13 Kasım 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca sosyal tesis, ticaret merkezi, büfe ile alt yapı ve çevre düzenlemesi işleri yer alıyor. Yatay mimari anlayışıyla yükseklikleri zemin+2 ve zemin+3 olacak konutların 36’sı 2+1, 160’ı ise 4+1 planda yapılacak. Vatandaşlarımız taksit ödemeleri, konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak. Modern mimari ve geleneksel mimarinin yansıtıldığı projede; her konut için geniş bir bahçe alanı, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanları ile nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda şehre değer katacak kaliteli ve güvenli bir yaşam alanı oluşturulacak. Hak sahiplerimize ve Erzincan’ımıza hayırlı uğurlu olsun.”

TOKİ'den 4 yeni kampanya!


Geri Dön