26 / 04 / 2024

TOKİ'den Konya'nın o ilçesine 238 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ'den Konya'nın o ilçesine 238 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte Konyalıların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...



Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Konya projesi için start verdi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Konya'daki yeni projesi Seydişehir ilçesinde inşa edilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi Seydişehir ilçesi, Gökçehöyük Mahallesi'nde inşa edilecek. TOKİ Konya Seydişehir projesinde 238 adet konuta yer verilecek.

TOKİ den Konya nın o ilçesine 238 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ'nin merakla beklenen Konya Seydişehir Gökçehöyük projesinin ihalesi yarın saat 15:00'te gerçekleştirilecek. Konyalıların yüzünü güldüren projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. 

Konya TOKİ projesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden kabul edilecek. 

Seydişehir TOKİ 2022 projesinin yer tesliminden itibaren toplamda 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 
 


Geri Dön