19 / 04 / 2024

TOKİ'den ucuz konut bekleyen tam 1 milyon kişiye büyük müjde! Yer yerinden oynayacak!

TOKİ'den ucuz konut bekleyen tam 1 milyon kişiye büyük müjde! Yer yerinden oynayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın açıklayacağı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin ayrıntıları yavaş yavaş netleşiyor. Merakla beklenen projeyle 1 milyon kişi ucuz konut sahibi olacak...



Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu proje hakkında, "Bu kampanyanın vatandaşımızı çok çok olumlu istikamette etkileyeceğine inandıklarını söyleyerek, burada sadece konut değil, aynı şekilde arsa projeleri olduğunu söyledi." 250 bin konut, 100 bin altyapılı konut arsası içeriyor. İcabında vatandaş, 'Ben kendim yapacağım' diyorsa onlara da 'Buyur kardeşim, 100 bin arsa var, kendin de yapabilirsin' diyoruz." diyen Erdoğan, ayrıca 10 bin sanayi sitesiyle vatandaşımıza kendi işini kurma imkânı da sunacağını dile getirdi. Merakla beklenen projede gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacağını kaydeden Erdoğan, vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunduklarını kaydederek, "bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyeceklerdir" dedi.

TOKİ den ucuz konut bekleyen tam 1 milyon kişiye büyük müjde! Yer yerinden oynayacak!

240 AY VADE İMKANI MÜJDESİ

Dar gelirli vatandaşlara yüzde 10 peşinat ve 240 ay vade imkânı sağlanacak. Konut projesinden gençler, emekliler, şehit yakını ve gaziler ile engelliler için de belirli kontenjanlar ayrılacak.


Geri Dön