19 / 04 / 2024

TOKİ’nin indirim kampanyasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

TOKİ’nin indirim kampanyasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

TOKİ indirim kampanyası detaylarına ilişkin resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve ticari ünite alıcıları için her sene yapılan indirim kampanyası bu sende gerçekleştirilecek. İşte indirim kampanyasının detayları...



Ödemelerini T.C. Ziraat Bankası'na yapan vatandaşlar doğrudan bankaya başvuruda bulunarak borçlarını kapatabilecektir. Ödemelerini T.C Vakıflar Bankası'na yapan arsa alıcıları ise kapatmaya esas borç bakiyelerini İdareden öğrenecek.

İndirim kampanyasından faydalanma şartları

1) İndirim uygulaması kapsamında bulunan projelerdeki konut, iş yeri ve arsa alıcılarının başvuru tarihi ile TOKİ’ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, taksit ve geriye dönük herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor.

TOKİ’nin indirim kampanyasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

2)Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve ticari ünite alıcıları 'Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecek.

3)Kampanyadan TOKİ tarafından satışları 2020 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksitleri en geç 2020 yılı sonu itibarıyla başlamış olan konut ve ticari ünite alıcıları faydalanabiliyor. Diğer yandan kalan taksit sayısı 12 ve daha az olan konut, ticari ünite ve arsa alıcıları indirim kampanyasından yararlanamayacak.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 22 Mart'ta başlıyor!
TOKİ'den İstanbul'a 718 konutluk yeni proje geliyor!


Geri Dön