19 / 04 / 2024

TOKİ'nin Şubat ayında satışa çıkaracağı alt gelir projeleri!

TOKİ'nin Şubat ayında satışa çıkaracağı alt gelir projeleri!

2017 yılında konut üretiminde rekor kıran Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2018 yılını da rekor rakamlar ile kapatmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), geliştirdiği projeleriyle orta ve alt gelir grubunun konut talebine karşılık vermeyi hedefliyor ve herkes ev sahibi olsun diye ucuz konut fırsatı sunuyor. 

 

Anadolu'nun bir çok bölgesinde konut üretimi yapan TOKİ, Şubat ayında Kütahya, Çorum ve Şanlıurfa'daki projelerinin stoklarında yer alan 155 konutu kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 

 

1-) Kütahya Şaphane 3. Etap Alt Gelir Grubu

 

TOKİ nin Şubat ayında satışa çıkaracağı alt gelir projeleri!

 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 80 konutluk Kütahya Şaphane 3. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve  TOKİ  stoğunda yer alan 11 adet konut; teslimli olarak kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. 

 

TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap Alt Gelir Grubu projesindeki daireler için başvurular 01 Şubat 2018 – 29 Haziran 2018 tarihleri arasında kabul edilecek.

 

2-) Kütahya Altıntaş 3. Etap Alt Gelir Grubu

 

TOKİ nin Şubat ayında satışa çıkaracağı alt gelir projeleri!

 

TOKİ'nin  512 konutluk Kütahya Altıntaş 3. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ  stoğunda bulunan 5 adet 2+1 konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa çıkarılıyor.

 

Kütahya Altıntaş 3. Etap Alt Gelir Grubu TOKİ projesindeki daireler için başvurular 01 Şubat- 29 Haziran 2018 tarihleri arasında kabul edilecek.

 

3-) Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir Grubu

 

TOKİ nin Şubat ayında satışa çıkaracağı alt gelir projeleri!

 

TOKİ tarafından Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir Grubu kapsamında hayata geçirilen ve stoklarda yer alan  1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. 

 

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 05 Şubat – 30 Mart 2018 tarihleri arasında kabul edilecek.

 

4-) Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap Alt Gelir Grubu

 

TOKİ nin Şubat ayında satışa çıkaracağı alt gelir projeleri!


Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ  tarafından inşa ettirilen 138 konut, kurasız, şartsız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satış yöntemi ile satışa çıkarılıyor.

 

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2. Etap Alt Gelir Grubu projesindeki dairelerin başvuruları 05 Şubat - 29 Haziran 2018
tarihleri arasında kabul edilecek.

 

 

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com
 


Geri Dön