24 / 04 / 2024

toki 2018 projeleri

toki 2018 projeleri

TOKİ, hayata geçirdiği konutları uygun koşullarda satıyor. 2018 sonu itibarıyla 7 bin konut, 167 TL'den başlayan taksitlerle alıcısını bekliyor. Başvuru için son tarih ise 31 Aralık 2018...

Geleceğin Türkiye'sini inşa ediyoruz!

T. C. Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Geleceğin şehrini inşa ediyoruz.  Kura ve anahtar teslim törenleriyle milletimizin sevincine ortak oluyoruz.” dedi. 

TOKİ son 15 yılda 835 bin aileyi ev sahibi yaptı!

Türkiye'de son 15 yılda çevreyi yaşanabilir, şehirleri kimlik sahibi yapmak için 21 milyar liranın üzerinde kaynak kullanıldı. 2002’ye kadar geçen 19 yılda 43 bin konut inşa eden TOKİ, 2003-2018 yıllarında 835 bin sosyal konut rakamına ulaştı.

TOKİ'nin İstanbul kentsel dönüşüm projelerinde son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut projelerinde inşaat çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İşte TOKİ'nin İstanbul'da hayata geçirdiği ve inşaatı devam eden kentsel dönüşüm projeleri... 

Türkiye'de 817 bin vatandaşı konut sahibi yaptık!

Uşak 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Başbakan Yıldırım, tüm Türkiye'de 817 bin vatandaşı konut sahibi yaptıklarını söyledi. 

TOKİ 2023'e kadar 1.2 milyon konut üretecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Türkiye’nin geçtiğimiz 33 yıl boyunca katettiği mesafelerin konut üretiminde de gerçekleştiğini söyleyerek “2023 yılında toplam konut üretimimiz 1.2 milyon adede ulaşacak” dedi.

TOKİ gurur verecek yeni yerleşimler kuruyor!

Doğu ve Güneydoğu’da terörden zarar gören vatandaşların mağduriyetini gidermek amacıyla başlatılan konut üretim seferberliği sürüyor. TOKİ'nin 2017’de inşasına başladığı ve yaklaşık 25 bin konutu kapsayan projeler tamamlandığında, 150 bin kişi yeni konutlarında yaşayacak.

TOKİ'den Tunceli'ye 206 konut!

2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut olan TOKİ Tunceli Aktuluk'ta 206 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den dönüşüm projelerine 17 milyarlık yatırım!

TOKİ, 60 ilde kentsel yenileme programı kapsamında projeler yürütüyor. TOKİ Başkanı Turan, yenilenen alanların, sürdürülebilir sosyal ve kültürel alanlara dönüştüğünü açıkladı. 

TOKİ 60 şehirde 193 dönüşüm projesi yürütüyor!

Toplu Konut İdaresi yerel yönetimlerle iş birliği içinde 60 şehirde farklı ölçeklerde 193 dönüşüm projesi yürütüyor.

TOKİ bu yıl 70 bin konut inşa edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, 60 bin sosyal konut üreterek geride bıraktıkları 2017 yılının ardından, 2018 yılında da 60- 70 bin arası konut üretmeyi hedeflediklerini açıkladı. 

TOKİ, Doğu ve Güneydoğu'da 137 bin konutu tamamladı!

Toplu Konut İdaresince (TOKİ), Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde inşasına başlanan 176 bin 329 konutun 137 bin 94'ünü tamamladı. 

TOKİ'nin Şubat ayında satışa çıkaracağı alt gelir projeleri!

2017 yılında konut üretiminde rekor kıran Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2018 yılını da rekor rakamlar ile kapatmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

TOKİ sanayi siteleri kurmak için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ucuz konut üretiminin yanı sıra 'geleceğin Türkiye'sini inşa etmek' için çalışmalarına hızla devam ediyor. TOKİ sanayi siteleri kurmak için düğmeye bastı.

TOKİ dar gelirliler için 2 bin 235 konutu satışa çıkardı!

Konut üretiminde geçtiğimiz yıl rekor kıran TOKİ, 2018 yılında da 70 bin kişiyi ev sahibi yapmak adına projelerine hızla devam ediyor. TOKİ dar gelirliler için 2 bin 235 konutu satışa çıkardı.

TOKİ Rize projeleri için geri sayım başladı! Bu ilçeye 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projeleri için geri sayım başladı. İşte Rize TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Aksaray projeleri için start verdi! 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray projeleri için start verdi. 2 yeni proje işte bu tarihte ihaleye çıkacak. Sakın kaçırmayın...

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih belli oldu! TOKİ'den konut bekleyenler hemen bakın!

TOKİ Rize projeleri için yeni tarih resmen belli oldu. TOKİ'den konut bekleyenler hemen tek tek açıklanan bu tarihlere bakın...

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Afyon projeleri için tarih belli oldu! 216 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Afyon 2023 projeleri için tarih belli oldu. Tam 216 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor!

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor...Bu tarihi kaçırmayın!

Edirne TOKİ 2023 projeleri yarın ihaleye çıkıyor! Tek bir ilçeye tam 449 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne projeleri için yarın ihaleye çıkıyor. Projelerde toplam 449 konut yer alacak.

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu! 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor! Aman kaçırmayın!

TOKİ Denizli projeleri için tarihler resmen belli oldu... 1.890 konutluk 6 yeni proje geliyor... Aman kaçırmayın...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih açıklandı! İki yeni projede tam 202 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projeleri için tarih açıklandı... İki yeni projede tam 202 konut geliyor...

TOKİ Konya projeleri için beklenen tarih geldi! 3 projede tam 188 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projeleri için beklenen tarih geldi. 3 projede tam 188 yeni konut geliyor! Kaçırmayın...

TOKİ İstanbul projeleri için beklenen tarih geldi! Tam 608 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul projelerinin ihalelerini yarın gerçekleştirecek. TOKİ'nin İstanbul projeleri kapsamında iki yeni projede tam 608 yeni konut inşa edilecek...

TOKİ Konya projeleri için beklenen tarih geldi! 2 yeni projede 152 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projelerinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Manisa projeleri için tarih belli oldu! 3 ilçeye 895 konutluk 3 yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 3 ilçede toplam 895 konut inşa edilecek.

toki 2018 projeleri Haberi

toki 2018 projeleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği konutları uygun koşullarda satışa sunuyor. Posta gazetesinden Hülya Çaylak'ın haberine göre, bu kapsamda 2018 sonu itibarıyla 7 bin 116 konut, 167 TL'den başlayan taksitlerle alıcısını bekliyor. 33 şehirde hayata geçirilen konutların fiyatları 50 bin TL'den başlıyor. Projelerdeki konutlar için 20 yıla kadar ödeme imkanı da sunuluyor.

BORÇ BİTENE KADAR...

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenleri bazı şartlar bekliyor. Buna göre; alt gelir grubu projelerinde sözleşme imzalayan vatandaşlar evleri borç bitene kadar devredemiyor. Ayrıca bazı projelerde, satın alınan konutta ikamet edilmesi şartı da aranıyor. Konutlar için Halkbank veya Ziraat Bankası şubelerine başvuru yapmak yeterli oluyor. Projelerle ilgili tüm detaylar ‘444 86 54’ numaralı ALO TOKİ hattından öğrenilebiliyor.

TOKİ'den nasıl ev alınır?

Devletten satılık 213 bin konut!