20 / 04 / 2024

Torun Tower nerede!

Torun Tower nerede!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Towers

Torun Tower nerede sorusuna Mecidiyeköy cevabı veriliyor. Torun Tower projesi 400 milyon TL' lik yatırım bedeliyle yükseliyor. Torun Tower' da konut teslimlerinin 2014 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor...




Torun Tower nerede sorusuna projenin İstanbul Mecidiyeköy Esentepe bölgesinde Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edildiği cevabı veriliyor.


Torun Tower projesi 92 bin 889 metrekarelik inşaat alanına sahip. 15 dönüm arazi üzerinde 34 katlı olarak inşa edilen Torun Tower projesinde yer alan ofislerin alanları 350 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişiyor.


Torun Tower nerede!


A sınıfı ofis projesi olarak yaşama geçirilen Torun Tower projesi, tek blok halinde yükseliyor. Esentepe Torun Tower projesinde ofislerin bulunduğu bloklar, kule ve yatay ofis olmak üzere iki farklı ofis tipinden meydana geliyor. Torun Tower projesinin kule tipi ofis katı ortalama 1.700 metrekare, iki yatay ofis katı ise 800 ile 1.900 metrekare alandan oluşuyor.


Torun Tower nerede? 

Torun Tower nerede sorusunun cevabı olarak projenin Mecidiyeköy ile Çağlayan arasında caddede metrobüs duraklarına yakın konumlandırılıdığı cevabı veriliyor. 


Torunlar GYO Torun Tower teslim tarihi Haziran 2014 olarak belirlendi. Torun Tower Mecidiyeköy toplam 400 milyon liralık yatırım bedeli ile inşa ediliyor. 


Torun Tower iletişim bilgileri!


Telefon: 0216 425 78 21

Web Adresi: www.torunlargyo.com.tr


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön