29 / 03 / 2024

Torunlar GYO Mall of İstanbul ne zaman teslim?

Torunlar GYO Mall of İstanbul ne zaman teslim?

Firma: Torunlar GYO

Proje: Mall of İstanbul

Torunlar GYO Mall of İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Mahmutbey'de yükselen Mall of İstanbul projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...




İstanbul Mahmutbey bölgesinde yükselen  Mall of İstanbul  projesi Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.  Torunlar GYO  Mall of İstanbul ne zaman teslim sorusundan önce proje detaylarına yer verelim.


Mahmutbey Mall of İstanbul projesinde rezidans, ofis, otel ve AVM yer alıyor. Mall of İstanbul Mahmutbey projesinde 1114 adet daire ve 350 adet ticari ünite bulunuyor.


Mall of İstanbul Mahmutbey projesinin satış ofisi ile 444 2 664 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Mall of İstanbul projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor.



Torunlar GYO Mall of İstanbul ne zaman teslim?


Torunlar GYO Mall of İstanbul ne zaman teslim sorusuna hemen teslim yanıtı veriliyor. Mall of İstanbul Mahmutbey projesinde stüdyolardan 4+1 dairelere kadar seçenekler sunuluyor.


Mahmutbey Mall of İstanbul projesinde spor alanları, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Mall of İstanbul nerede?

Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey/Başakşehir İstanbul



Mall of İstanbul iletişim

Telefon: 444 2 664

Web adresi: www.mallofistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön