27 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Evleri'nde ilk etap teslimleri Eylül'de!

Toskana Orizzonte Evleri'nde ilk etap teslimleri Eylül'de!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte Konutları toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Projede 187 villa ve 16 mağaza yer alıyor.



Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen  Toskana Orizzonte  projesinin inşaat alanı ise 450 bin metrekare.


Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildiği Toskana Orizzonte Evleri'nde ilk etap teslimlerinin bu yıl Eylül'de, 2. etap teslimlerinin ise 2016 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor.


Daire fiyatlarının 625 bin dolardan başladığı Toskana Orizzonte'de banka kredisine uygun ödeme sağlanıyor. Projenin satışları Lansamana özel fırsatlar ile devam ediyor.


Toskana Orizzonte yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, squash ve padel kortları, açık tenis, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurları gibi sosyal donatı alanlarından oluşuyor.


Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası taşıyan Toskana, TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


Filiz SERT/Emlakkulisi.com

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com


projeye sor



Geri Dön