16 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi!

Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunan proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi kapsamında 625 bin dolardan başlıyor.



Sosyal kullanım alanları arasında projede yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, kids gym, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş ve jogging parkurlar, squash ve padel kortları, açık tenis gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Villa tiplerinin  3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek dizayn edildiği proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


Lansmana özel fırsatların devam ettiği proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Projede banka kredisine uygun ödeme sağlanıyor.


Ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi kapsamında projedeki villalar 625 bin dolardan başlangıç göstererek satışa sunuluyor. Projedeki ilk etap bu yıl Eylül'de, 2. etabın ise Haziran 2016 yılında yapılması planlanıyor.


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön