29 / 03 / 2024

Toskana Vadisi 3. Faz'da fiyatlar 450 bin dolardan başlıyor!

Toskana Vadisi 3. Faz'da fiyatlar 450 bin dolardan başlıyor!

Toskana Vadisi 3. faz satılık villaların alanları 179 metrekareden başlıyor ve 694 metrekareye kadar yükseliyor. Büyükçekmece'de yer alan projede fiyatlar 450 bin dolardan başlangıç gösteriyor...




'Tek Katlı Villa Yaşamı" Toskana Vadisi'nde! Emaar Türkiye vs Arıkan Yapı işbirliğiyle istanbul'da bir dünya projesinin temelleri atılıyor. 

Yüzyıllarla beslenen mimari mozaik, istanbul'da Toskana Vadisi'nde "Tek Katlı Villa Yasam Konsepti" ile buluşuyor, Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi. Arıkan Yapfnın eseri olan Park Village "tek katlı yaşam konsepti" ile birleşerek Büyükçekmece'de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor. 

Adım atıldığı andan itibaren Akdeniz kokan bir hayatın kapılarını aralayan Toskana Vadisi 3. Faz, büyüleyici bir peyzaj dokusu, masalsı bir mimari, Toskana kimliğini ve yaşam değerlerini, İstanbul'un en çarpıcı ve seçkin yerleşimlerinden birinde sunuyor. Zeytinliklerin kokusu ve üzümlerin buğulu yeşiliyle bir dünya mirası olan bu şiirsel vadinin enerjisi ve yaşama kattığı heyecan İstanbullularla buluşuyor. 

Oluşturduğu yasam konseptiyle evden daha fazlasını sunan Toskana Vadisi 3, Faz, global gayrimenkul geliştirme şirketi Emaar Properties PJSC'nin ülke iştiraki Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliği ile Büyükçekınece'de hayata geçiyor, Emaar, ana proje geliştirici ve arazi sahibi olarak projede yer almaya devam ediyor. Toskana Vadisi 3, Fazı, Arıkan Yapı tarafından ortak alanları ve dış cephe görüntüleri Toskana Vadisi'nin diğer fazlarıyla aynı şekilde dizayn edilmiş tek katlı villalar olarak inşa edilecek ve satılacak. 


Böylece projede üç katlı, iki katlı villalar ve villa dairelerden sonra tek katlı villalarla ürün yelpazesi genişleyecek. 

Emaar Türkiye Genel Müdürü Ozan Balaban "Tam parselden oluşan 1068 dönüm arazide, 700 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edilen Toskana Vadisi projemize yepyeni bir yaklaşımla 'Tek Katlı Villa' yaşamının ayrıcalığını getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yeni yaşam konseptinin sakinlerine sunduğu konforun yanı sıra, izlerini taşıdığı modern köy yaşamıyla da mutlu edeceğine inanıyorum. Uluslararası arenada pek çok ödüle layık görülmüş ve basarısı kanıtlanmış Toskana Vadisi yaşam modeli, yeni konseptiyle ayrıcalıklı bir yaşamın içinde yer almak isteyenlere kapılarını aralıyor," sözleriyle, bu projeye duyduğu güveni ifade ediyor, Dünyanın en yüksek binası Burj Khalfa ve dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi The Dubai Mail, Emaar'ın lokomotif projeleri arasındadır. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com/


Gaziantep Artı Haber



Geri Dön