20 / 04 / 2024

Toskana Vadisi 3'üncü fazda fiyatlar 450 bin dolardan başlıyor!

Toskana Vadisi 3'üncü fazda fiyatlar 450 bin dolardan başlıyor!

Toskana Vadisi 3. faz satılık villaların alanları 179 metrekareden başlıyor ve 694 metrekareye kadar yükseliyor. Büyükçekmece'de yer alan projede fiyatlar 450 bin dolardan başlangıç gösteriyor...




Emaar Türkiye, 2008 yılında satışa çıkardığı Toskana Vadisi'nin 3. fazında sektörde tek katlı villa konseptini geliştiren Ankan Yapı ile işbirliği yaptı. İşbirliğine göre, toplam 700 milyon dolar yatırımla Büyükçekmece'de hayata geçen Toskana Vadisi'nde Emaar, ana proje geliştirici ve arazi sahibi olarak projede yer almaya devam edecek. 130 milyon dolarlık 3. faz ise Ankan Yapı tarafından ortak alanları ve dış cephe görüntüleri Toskana Vadisi'nin diğer fazlarıyla aynı şekilde dizayn edilmiş tek katlı villalar olarak inşa edilecek ve satılacak. 

İşbirliği hakkında konuşan Emaar Türkiye Genel Müdürü Ozan Balaban, 'Toskana Vadisi'ne başladığımızda ilk fazda 3 katlı villalarla başlamıştık. 


Müşterilerimizden gelen talepleri dinlediğimizde ikinci faz için iki katlı villaları tercih ettik. Şimdi de tek katlı villa yaşamını projemize ekliyoruz" dedi. 


Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan ise, "Projenin devamı için Emaar Türkiye ile çalıştık. Yaklaşık bir yıldır bu işbirliği üzerinde çalışıyoruz.  Aynı başarıyı Toskana Vadisi 3. Faz ile de yakalayacağımıza inanıyorum" dedi. 


Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com/



Posta




Geri Dön