26 / 04 / 2024

Toskana Vadisi fiyatları ne kadar?

Toskana Vadisi fiyatları ne kadar?

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Vadisi 3.Faz

Toskana Vadisi projesinde yer alan villaların alanları 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Satış sürecinin devam ettiği Toskana Vadisi fiyatları ne kadar?



"Toskana Vadisi fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Emaar Türkiye - Arıkan Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor. 


Büyükçekmece'de hayata geçirilen Toskana Vafisi 3. Faz projesinde 8 farklı tipte villa yer alıyor. Projedeki villalar 3 odalı ve 7 odalı olarak tasarlandı.


Toskana Vadisi 3. Faz projesi toplam 187 villadan meydana geliyor. Projede mevcut olan villaların alanları 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiyor.


Toskana Vadisi projesinde teslimler 2015 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. Proje "Tek katlı villa yaşam konsepti" ile tasarlanıyor. 


Toskana Vadisi fiyatları ne kadar?

Toskana Vadisi fiyatları ne kadar sorusu kapsamında 95 bin TL dolardan başlayan peşinat ve 4 bin 150 dolardan başlayan taksitle ödemelerin yapılıyor. Projede konut bedelinin yüzde 75'i teslimde ödeniyor. 


Toskana Vadisi iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön