29 / 03 / 2024

toskana vadisi satılık

toskana vadisi satılık

Türkiye’deki ilk yatırımı Büyükçekmece’deki lüks villa konut projesi Toskana Vadisi olan Emaar Türkiye’nin ikinci yatırımı Çamlıca’da inşası devam eden Emaar Square ile yoluna devam ediyor.

Toskana Vadisi'nde metrekaresi 2 bin 500 dolar !

ARIKAN Yapı, Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi'nin üçüncü fazında ortak olarak 'tek katlı villa' konseptiyle Toskana Orizzonte'nin inşaatına başladı.

Toskana Vadisi 3. faz teslimleri 2015'te!

İstanbul Büyükçekmece 'de hayata geçirilen Toskana Vadisi projesi 8 farklı villa seçeneği bulunduruyor. Toskana Vadisi Evleri 3' üncü faz teslimlerinin 2015 Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Büyükçekmece Toskana Vadisi Evleri!

Tek katlı villa yaşam konsepti olarak tasarlanan Büyükçekmece Toskana Vadisi Evleri 3. faz projesinde yer alan konutların alanları 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Toskana Vadisi fiyatları ne kadar?

Toskana Vadisi projesinde yer alan villaların alanları 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Satış sürecinin devam ettiği Toskana Vadisi fiyatları ne kadar?

Toskana Vadisi 1. Etap için özel fırsat!

Toskana Vadisi 1. etapta 95 bin dolardan başlayan peşinat ödemelerinde 4 bin 150 dolardan başlayan taksitlendirme seçeneği sunuluyor. Projedeki villaların büyüklükleri 179 metrekare ile 694 metrekare arasında değişiyor.

Toskana Vadisi satılık!

Toskana Vadisi satılık villa fiyatları 450 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projede; tek katlı, tam müstakil, yüksek tavanlı, iç bahçeli, alaturka kiremitli, taş duvarlı ve Akdeniz kimlikli villalar bulunuyor...

Toskana Vadisi'nin 3'üncü fazında satışlar başladı!

Emaar Türkiye, Toskana Vadisi'nin 3'üncü fazı için Arıkan Yapı ile işbirliğine gitti. 130 milyon dolarlık projede diğer etaplardaki gibi tek katlı 187 villa yer alacak...

Toskana Vadisi'nde önce kirala sonra satın al!

Emaar tarafından Büyükçekmece'de yapılan Toskana Vadisi projesinde yeni bir kampanya başladı. Toplam 525 villadan oluşan projede ev sahibi olmak isteyenler önce istediği evde bir yıl kirada oturup, sonra o evi satın alabilecek

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri satılık!

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 630,71 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi satılık!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi satılık daire fiyatları 168 bin 190 TL'den başlıyor. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri satılık villa fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği projede 187 adet konut bulunuyor.

Toskana Orizzonte satılık konut!

Toskana Orizzonte satılık konut fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre mesafede olan proje 450 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece satılık villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut teslimlerinin birinci etabının Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen projede 187 adet villa bulunuyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut!

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunan proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor.

Toskana Orizzonte Konutları satılık daire!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte Konutları satılık daire teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılacak. Proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Toskana Orizzonte Konutları satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte Konutları satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede teslime kadar taksit imkanı sunuluyor. Emaar Toskana Orizzonte Konutları satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösteriyor.

Toskana Orizzonte satılık ev!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte satılık ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Emaar Toskana Orizzonte satılık villa!

TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 187 adet villa bulunuyor. Emaar Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Toskana Orizzonte satılık villa!

Toskana Vadisi'nin 3. fazı olarak yükselen projenin ilk etabı bu yıl Eylül'de teslim edilecek. Toskana Orizzonte satılık villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik göstererek tasarlandı.

toskana vadisi satılık Haberi

toskana vadisi satılık

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan ve dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa, dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi The Dubai Mall gibi ikonik projelere imza atan Emaar’ın Türkiye iştiraki Emaar Türkiye, yatırımlarına devam ediyor.  Türkiye’deki ilk yatırımı Büyükçekmece’deki lüks villa konut projesi Toskana Vadisi olan Emaar Türkiye’nin ikinci yatırımı Çamlıca’da inşası devam eden Emaar Square ile yoluna devam ediyor.


Emaar Türkiye’nin Kasım ayında lansmanını yaptığı ve Toskana Vadisi’nin hemen yanında projelendirilen Luxury Designer Outlet ise, 125 milyon dolarlık proje maliyetiyle dünyanın en seçkin markalarına ev sahipliği yapması planlanıyor.


Türkiye pazarında uzun soluklu ve yüksek katma değerli bir şirket olmayı hedefleyen Emaar bundan sonraki yatırımlarına konutun yanı sıra ticari gayrimenkul, turizm - eğlence, alışveriş merkezi geliştirme ve perakende...