29 / 03 / 2024

Tosya Kültür Merkezi'nde son rötuşlar!

Tosya Kültür Merkezi'nde son rötuşlar!

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin 1150 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Tosya Belediyesi’ne devri tamamlanan Kültür Merkezi’ni inceledi




İnşaatının tamamlanmasının ardından kısa süre içerisinde elektrik, su, doğal gaz ve telefon abonelikleri alınan Tosya Kültür Merkezi’ni adım adım inceleyen Başkan Kazım Şahin, geçtiğimiz aylarda faaliyetlerine başlayan belediye marangozhanesi yetkilileri ile bina içinde değerlendirmelerde bulundu. Kültür Merkezinin faaliyetlerine başlamadan önce son hazırlıkların yapılmasını isteyen Başkan Şahin, projelerini anlatırken bina içerisine bir de otantik misafir ağırlama salonu yapılacağını kaydetti.


Tosya'ya, eğitim ve kültür anlamında kültür merkezinin çok büyük katkılar sağlayacağını ifade eden Başkan Şahin; “Tosya’da kültür merkezi oldukça büyük bir ihtiyaçtı ve bu kültür merkezinin hizmete açılmasıyla birlikte de kültürel bir çok açıdan isteğe cevap verecek. Tosya, tarihi ipek yolu üzerinde, binlerce yıldır bir çok medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir bölgede olması nedeni ile, tarihi ve kültürel açıdan oldukça zengin bir ilçe. Hizmete girecek olan Kültür Merkezi, günden güne gelişen Tosya'mızın tarihi ve kültürel değerlerinin daha iyi anlatılıp tanıtılabilmesine önemli katkılar sağlamakla birlikte iİlçemizin acil ihtiyacı olan, içinde her türlü kültürel, sanatsal, eğitsel faaliyetin hayat bulacağı Kültür Merkezi’ni hayata geçirmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.



Tosya Belediyesi




Geri Dön