26 / 04 / 2024

Toya Moda'da ev sahibi olmamak için bahane kalmadı!

Toya Moda'da ev sahibi olmamak için bahane kalmadı!

Firma: Toya Grubu

Proje: Toya Moda

"Toya Moda'da ev sahibi olmamak için bahane kalmadı" sloganıyla yükselen proje 426 konut ve 36 mağazadan oluşuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakikalık yakınlıkta bulunuyor.



Toya Moda Residence'de dairelerin büyüklükleri 37 - 151 metrekare olarak tasarlandı. Projede konut teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


"Toya Moda'da ev sahibi olmamak için bahane kalmadı" sloganıyla tanıtılan projede yüzde 5 peşinatta, yüzde 20 teslimde ödeme yapılıyor ve kalan tutar banka kredisiyle yüzde 0,89 faiz oranıyla vadelendiriliyor. 


Satılık ev fiyatları 294 bin TL'den başlangıç gösteren  Toya Moda  Residence İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa ediliyor. Proje Toya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 


426 konut ve 36 mağazadan meydana gelen Sefaköy Toya Moda'da yüzde 30 peşinatta ise, kalan yüzde 20'lik kısım teslimde alınıyor ve yüzde 50'si firma bünyesinde vade farksız taksitlendiriliyor. 


Toya Moda Konutları'nın sosyal imkanları arasında; çocuk havuzu, masa tenisi, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve fitness center yer alıyor. 


Küçükçekmece Toya Moda konum olarak Atatürk Havaalanı’na 3 dakika, Yeşilköy’e ve Bakırköy’e 5 dakika, İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Toya Moda adres: Tevfik Bey Mahallesi, 20 Temmuz Cad. No: 33 34295 Sefaköy - Küçükçekmece /  İstanbul 


Toya Moda Sefaköy satış ofisi 

Telefon: 0 212 424 54 34

Web adresi: www.toyamoda.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön