28 / 03 / 2024

Toya Moda satış ofisi adres

Toya Moda satış ofisi adres

"Toya Moda'da ev sahibi olmamak için bahane kalmadı" sloganıyla yükselen proje 426 konut ve 36 mağazadan oluşuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakikalık yakınlıkta bulunuyor.

Toya Moda Küçükçekmece satış fiyatları!

Toya Moda Küçükçekmece satış fiyatları 318 bin TL'den başlayarak değişiyor. Toya Moda Evleri projesinde yaşam bu yıl sonunda başlıyor...

Sefaköy Toya Moda Evleri satış fiyatları!

Toya Grubu projesi olan Toya Moda Evleri İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de bulunuyor. Toya Moda Evleri'nde teslimler 2016 Aralık'ta yapılacak..

Toya Moda Küçükçekmece ödeme şartları!

Toya Moda Küçükçekmece ödeme şartları kapsamında taksitler teslimlerde başlıyor. Toya Moda Küçükçekmece projesinde stüdyo daireler 204 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Toya Moda'dan ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat!

Teslimine 9 ay kala çok cazip kampanyalarla ev satın almak isteyenlerin gözdesi olan Toya Moda, Basın Ekspres bölgesindeki eşsiz konumu ile yatırımını kira geliri olarak değerlendirmek isteyen ev sahipleri için kaçınılmaz bir fırsat.

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık!

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık evlerin fiyatları 294 bin liradan başlıyor. Toya Grubu'nun projesi Toya Moda Evleri'nde daireler Aralık 2016 yılında teslim ediliyor...

Toya Moda Sefaköy satış ofisi telefon!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje 426 daire bulunuyor. Toya Moda Sefaköy satış ofisi telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Toya Moda Evleri satılık!

İDO Yenikapı İskelesi ’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de yükseliyor. Toya Moda Evleri satılık daire alanları 40 metrekareden başlıyor.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi!

Sefaköy Toya Moda satış ofisi ile 0212 424 54 34 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılacağı projede 50 ay vade farksız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor.

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya!

Toya Moda'da teslimat garantili kampanya kapsamında kredi ve kira ödenmiyor. Dairelerin 267 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Küçükçekmece Toya Moda kredi faizlerini düşürdü!

Yüksek faiz artışlarının yaşandığı günlerde TOYA MODA, kredi faizlerini düşürerek yatırımcılara nefes aldırıyor. TOYA MODA, yüzde 5 peşinat ve teslimde yüzde 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı sunuyor.

Toya Moda'da kredi faiz oranı yüzde 1’in altına düştü!

TOYA Yapı tarafından Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Toya Moda, yüzde 5 peşinat karşılığında 60 aya yüzde 0.79, 120 aya yüzde 0.88 kredi oranı sunuyor.

Toya Moda satış ofisi adres Haberi

Toya Moda satış ofisi adres

Toya Moda Residence'de dairelerin büyüklükleri 37 - 151 metrekare olarak tasarlandı. Projede konut teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


"Toya Moda'da ev sahibi olmamak için bahane kalmadı" sloganıyla tanıtılan projede yüzde 5 peşinatta, yüzde 20 teslimde ödeme yapılıyor ve kalan tutar banka kredisiyle yüzde 0,89 faiz oranıyla vadelendiriliyor. 


Satılık ev fiyatları 294 bin TL'den başlangıç gösteren Toya Moda Residence İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa ediliyor. Proje Toya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 


426 konut ve 36 mağazadan meydana gelen Sefaköy Toya Moda'da yüzde 30 peşinatta ise, kalan yüzde 20'lik kısım teslimde alınıyor ve yüzde 50'si firma bünyesinde vade farksız taksitlendiriliyor. 


Toya Moda Konutları'nın sosyal imkanları arasında; çocuk havuzu, masa tenisi, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve fitness center yer alıyor. 


Küçükçekmece...