26 / 04 / 2024

Toya Moda kampanyası

Toya Moda kampanyası

"Toya Moda'da ev sahibi olmamak için bahane kalmadı" sloganıyla yükselen proje 426 konut ve 36 mağazadan oluşuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 3 dakikalık yakınlıkta bulunuyor.

Toya Moda kampanya detayları!

Toya Grubu tarafından hayata geçirilen Toya Moda Rezidans'ta daire fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. İşte Toya Moda kampanya detayları...

Toya Moda ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de inşa edilen projede 426 daire ve 36 ’ya yakın mağaza yer alıyor. Peki Toya Moda ne zaman teslim?

Toya Moda'da kampanya!

Toya Grubu tarafından Sefaköy'de yapılan Toya Moda projesinde ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuluyor. İşte, Toya Moda'da kampanya!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası kapsamında Toya Moda’dadan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda Evleri'nde 9 bin TL peşinat!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de hayata geçirilen Toya Moda Evleri 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. Toya Moda Evleri'nde 9 bin TL peşinat imkanı devam ediyor.

Toya Moda kampanyası!

Toya Moda kampanyası ile ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor. Satışları devam eden projede yer alan konutların alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Toya Moda'da yeni yıl kampanyası! 9 bin lira peşinat!

Toya Yapı tarafından gerçekleştirilen Toya Moda, yeni yıla özel kampanya ile ev sahibi olma fırsatı veriyor. Aralık 2016'da teslim edilecek daireler 215 bin liradan başlıyor.

Toya Moda’dan yeni yıla özel kampanya!

Dairelerin peşin satış fiyatlarının 215 bin liradan başladığı Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı tarafından gerçekleştirilen Toya Moda, yeni yıla özel kampanya ile konut sahibi olma fırsatı veriyor.

Toya Moda'dan Babalar Günü kampanyası!

Toya Moda, babalar gününe özel bir kampanya başlattı. Banka Kredili ödemelerde yüzde 0,69 kredi oranı ve yüzde 1 peşinat veya firma bünyesinde 36 ay vadeli taksitlerle ev sahibi olabilmek için babalara yeni bir fırsat sunuyor.

Toya Moda Evleri'nde taksitler teslimde başlıyor!

Toya Yapı imzasını taşıyan Toya Moda Evleri'nde aylık taksit ödemeleri teslim zamanı başlıyor. Toya Moda Evleri projesinde ödeme kampanyası 24 Nisan'a kadar sürecek...

Toya Moda ödeme kampanyasında 24 Nisan son gün!

Toya Moda ödeme kampanyası ile teslime kadar aylık taksit ödemesi yapılmıyor. 24 Nisan'da sona erecek olan kampanyada fiyatlar 294 bin liradan başlayarak değişiyor...

Toya Moda Sefaköy ödeme kampanyası!

Toya Moda Sefaköy ödeme kampanyası kapsamında konut teslimlerine kadar kredi taksitleri Toya Yapı tarafından karşılanıyor. Toya Moda projesi bu yıl Temmuz ayında teslim edilecek...

Toya Moda ödeme planı kampanyası!

Toya Moda ödeme planı kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olabilmek mümkün. Projede 426 adet konutun yanı sıra 36 adet dükkan yer alıyor.

Toya Moda'da erken alan kazanıyor!

Toya Moda’nın Aralık 2016 teslimat garantili kampanyası ile ev alanlar, ne kadar erken davranırsa o kadar çok kazanıyor; teslimata kadar tüm kredi taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar!

Toya Grubu Toya Moda'da Ekim Kampanyası için son fırsatlar devam ediyor. Ekim kampanyasında son gün 16 Kasım.

Toya Moda krediniz bizden kampanyası!

Toya Moda krediniz bizden kampanyası kapsamında Toya Moda’dadan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödüyor.

Toya Moda'da banka kredisi 15 ay Toya Yapı'dan!

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda’dan, bugün 120 ay vade ile ev alanların, teslim tarihine kadar olan 15 aylık taksitlerini Toya Yapı ödeyecek.

Toya Moda yeni bir kampanya düzenledi!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA Moda, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda'da faiz düştü!

Banka faiz oranlarını düşüren TOYA MODA, 50 ay vade farksız ödeme imkanı sunmasının yanı sıra , % 5 peşinat ve teslimde % 20 ödeme ile 120 aya varan taksitli ödeme planı da sunuyor.

Toya Moda’da faiz düştü vade uzadı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmaları sürerken kredi faiz oranlarını düşüren Toya Moda, hazırladığı kampanyada pek çok seçenek de sunuyor. Proje toplam 426 daireden oluşuyor.

Toya Moda Evleri'nde 50 ay vade farksız taksit imkanı!

Yüksek faiz artışları ve kur dalgalanmalarının yaşandığı bugünlerde, ev sahibi olmak için büyük fırsat. TOYA MODA vade farksız ödemeden fırsatı ve kredi faiz oranlarında kaydadeğer düşük oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere nefes aldırıyor.

Toya Moda kampanyası Haberi

Toya Moda kampanyası

Toya Moda Residence'de dairelerin büyüklükleri 37 - 151 metrekare olarak tasarlandı. Projede konut teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


"Toya Moda'da ev sahibi olmamak için bahane kalmadı" sloganıyla tanıtılan projede yüzde 5 peşinatta, yüzde 20 teslimde ödeme yapılıyor ve kalan tutar banka kredisiyle yüzde 0,89 faiz oranıyla vadelendiriliyor. 


Satılık ev fiyatları 294 bin TL'den başlangıç gösteren Toya Moda Residence İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa ediliyor. Proje Toya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 


426 konut ve 36 mağazadan meydana gelen Sefaköy Toya Moda'da yüzde 30 peşinatta ise, kalan yüzde 20'lik kısım teslimde alınıyor ve yüzde 50'si firma bünyesinde vade farksız taksitlendiriliyor. 


Toya Moda Konutları'nın sosyal imkanları arasında; çocuk havuzu, masa tenisi, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve fitness center yer alıyor. 


Küçükçekmece...