26 / 04 / 2024

Toyota Hilux'un fiyatı ne kadar oldu? İşte Toyota Hilux 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Toyota Hilux'un fiyatı ne kadar oldu? İşte Toyota Hilux 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Toyota Hilux da yeni yıla zamla "merhaba" diyen modeller arasında yer alıyor. Aracın fiyatları Ocak ayında da arttı. Peki Toyota Hilux kaç TL oldu?  İşte Toyota Hilux 14 Ocak 2023 fiyat listesi...



Toyota Hilux'un fiyatı Ocak ayında bir kez daha zamlandı. Aracın başlangıç paketi 848  bin 950 TL'den satışa çıktı. Tabii paketler yükseldikçe fiyatların da yükseldiğini söylemekte yarar var. İşte Toyota Hilux'un donanım paketleri ve güncel fiyat listesi...

Toyota’nın hem şehirde hem de arazide üstün performans gösteren karizmatik aracı Hilux, güçlü motoru ve dayanıklı tasarımı ile 3 buçuk tona kadar çekme kapasitesine erişebiliyor.  Toyota Hilux’un Aktif Elektronik Çekiş Kontrol Sistemi ve arka diferansiyel kilidi zaten güçlü olan aracın daha da güçlenmesini sağlıyor.

Toyota Hilux un fiyatı ne kadar oldu? İşte Toyota Hilux 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Toyota Hilux’un cesur ve karizmatik tasarımı onu rakiplerinden farklı kılıyor. Hilux, güçlü ve dinamik görüntüsünü daha da dikkat çekici bir hale getiren yeni LED farları ve sağlam 18 inç alüminyum alaşımlı jantları ile görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Yeni Hilux, dayanıklı dış tasarımını konforlu iç mekanıyla bir araya getirerek, çıtayı ulaşılamaz bir seviyeye çıkarıyor. Çift kabinli Invincible versiyonu,  kapı içlerinde bulunan şık ambiyans aydınlatmaları, benzersiz konfor sunan siyah deri koltukları, ısıtmalı ön koltukları ve ısıtmalı direksiyonu ile Hilux, yolcularına yüksek oranda konfor vadediyor.

Peki Toyota Hilux’un teknik özellikleri neler? İşte Toyota Hilux’un teknik özellikleri ve 14 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön