25 / 04 / 2024

Toyota Proace City'e bu ay tek kuruş zam gelmedi! İşte Proace City 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Toyota Proace City'e bu ay tek kuruş zam gelmedi! İşte Proace City 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

En sevilen ticari araçlar arasında yer alan Toyota Proace City'nin Ekim ayı fiyatları belli oldu. Peki en ucuz Proace City ne kadar? İşte Proace City 4 Ekim 2022 fiyat listesi...



Otomobil devi Toyota'nın en sevilen ticari araçları arasında yer alan Proace City modelinin Ekim ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor.

Peki en çok tercih edilen ticari araç modelleri arasında yer alan Toyota Proace City'e zam geldi mi? En ucuz Proace City ne kadar? İşte Proace City 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Proace City 4 Ekim 2022 fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce söz konusu aracın özellikleri ile ilgili bazı bilgiler verelim.

Toyota Proace City e bu ay tek kuruş zam gelmedi! İşte Proace City 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

TOYOTA PROACE CİTY ÖZELLİKLERİ 

Proace City'de, 3 parça bağımsız katlanabilir arka koltuklar, çift bölgeli otomatik klima, ısıtmalı Ön Koltuklar ve 8" dokunmatik multimedya ekranı yer alıyor. 

Düşük yakıt tüketimiyle de dikkat çeken Proace City'nin Ekim ayı fiyatları belli oldu. 100 - 130 hp arasında güç üreten gelişmiş dizel motoru ve beş vitesli düz YA DA sekiz vitesli otomatik şanzıman seçenekleri size üstün bir yakıt tasarrufu da beraberinde sunuyor.
 


Geri Dön