25 / 04 / 2024

Trabzon Marin City'de lansmana özel fiyatlarla!

Trabzon Marin City'de lansmana özel fiyatlarla!

İsmini hemen yanı başında hayata geçirilecek olan Yomra Marina'dan alan Marin City'de ilk 50 konut lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.



 

Trabzon son yıllarda özellikle Ortadoğu ve Arap Yarımadasından yoğun turist akınıyla sık sık gündeme geliyor. Kentte, artan Arap ilgisiyle birlikte yeni inşa edilen oteller, restoranlar ve konut projelerinde de ciddi artış gözlemleniyor. 

 

Marin City projesi, şehrin ekonomik dinamiklerinin Araplara göre programlanır hale geldiği Trabzon’da tüm bu kaygılardan uzak, şehrin yeni cazibe bölgesi Yomra’da tamamen yerli müşteri kitlesinin üst sınıf beklentileri düşünülerek hayata geçiriliyor.

 

İsmini hemen yanı başında hayata geçirilecek olan Yomra Marina'dan alan Marin City, inşaat özelliklerinin yanı sıra pazarlama modeliyle adeta ezber bozuyor. Proje, inşaat sektöründe son 15 yılın trendi haline gelen önce sat sonra yap modelinin aksine Marin City önce yap sonra sat modeliyle inşa ediliyor.

 

Trabzon Marin City de lansmana özel fiyatlarla!

 

Marin City, Yomra’da denize sıfır konumlu nadir arsalardan biri üzerinde hayata geçiriliyor. Proje alanı 25 bin metrekare olan Marin City’de daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. 4 blok halinde yükselen projede 299 adet konut bulunuyor.

 

Trabzon Marin City'de bay ve bayan ayrı kapalı yüzme havuzlarının yer aldığı sosyal tesis yer alıyor. Sosyal tesis bünyesinde ayrıca kapalı çocuk yüzme havuzları, sauna ve buhar odaları ve fitness salonu da mevcut. 

 

Marin City’nin zengin sosyal donatıları arasında kapalı etkinlik salonu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, özel su temalı göletlerden oluşan zengin peyzaj alanı, site çevresini tam tur dolaşabilen bisiklet ve yürüyüş parkuru, model tekne yüzdürme havuzu, tematik marina, su üstünde yüzen sohbet locaları gibi bölümler de bulunuyor. Kapalı otoparktan dairelere asansörle doğrudan erişim imkanı sunuluyor. Marin City tam beslemeli jeneratör sistemiyle donatıldığı için sosyal alanlar, asansörler, otoparklar ve en önemlisi de daire içlerinde tüm prizler ve aydınlatmalar olası enerji kesintilerinde jeneratör ile destekleniyor. Dairelerde yerden ısıtmalı merkezi ısıtma sistemi ve multi split iklimlendirme sistemi tercih edildi. Öte yandan site sakinlerinin sosyal ve sportif etkinlikleri düşünülerek site alanının yanı başında açık hava etkinlik ve rekreasyon alanı tasarlandı. Bu alanda özellikle hanımların çocuklarıyla keyifli vakit geçirmeleri hedeflenerek kına, nişan ve doğum günü etkinlikleri düzenleyebileceği açık teraslı kafe, su kaydıraklarıyla donatılmış çocuk yüzme havuzu, piknik alanı gibi aktiviteler yer alıyor. 

 

Trabzon Marin City de lansmana özel fiyatlarla!

 

Beylerin ise komşularıyla futbol turnuvaları düzenleyebileceği mini futbol sahası, tenis ve voleybol sahaları yine bu etkinlik alanı içerisinde bulunuyor. 

 

Karadeniz’in en prestijli projesi olma iddiası taşıyan Marin City’de ilk 50 adet konut lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Projeden konut alacaklara özel Vakıf Katılım 61 aya yüzde 0,61 kar payı oranıyla konut finansmanı da sağlıyor. 

 


Web adresi: www.marincitytrabzon.com
Telefon: 444 22 61


 


Geri Dön