23 / 04 / 2024

Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ kurası!

Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ kurası!

TOKİ'nin Trabzon Merkez Tabakhane Yenicuma projesindeki 26 konut kura ile satılıyor. Peki, Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ kurası ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Trabzon Tabakhane Yenicuma Projesi'ndeki 26 adet konut kura yöntemiyle kura ile satışa çıkıyor.


TOKİ Trabzon Tabakhane Yenicuma projesinde başvurular, T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 15 MAYIS – 26 MAYIS 2017 tarihleri arasında kabul edildi. 


Trabzon Tabakhane Yenicuma  TOKİ  kurası!

Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ kurası 5 Haziran 2017 tarihinde noter huzurunda gerçekleşecek. Kura çekim işlemleri 3. maddede belirlenen kategori önceliğine göre gerçekleştirilecek.


Konut satın almak için başvuruda bulunanların T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş olması,

kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve kredi kullanmamış olmaları şartları aranacaktır. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç). Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön