25 / 04 / 2024

Trabzon'daki 199 gayrimenkulün tapusu TOKİ'ye devredildi!

Trabzon'daki 199 gayrimenkulün tapusu TOKİ'ye devredildi!

Trabzon Beşikdüzü'nde gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında 144 konut ile 55 işyerinin tapusu TOKİ'ye verildi. Dönüşümün gerçekleşeceği arsa ihaleye çıkacak.



Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi için önemli bir adım atıldı. Beşikdüzü Belediyesi Atatürk Lisesi'nin alanında yapılacak olan 144 konut ile 55 işyeri için arsanın ihale öncesi tapusunu TOKi'ye devretti. Vatandaşlarla görüşmelerin tamamlandığı alandaki sorunlar çözülerek daha önce tapular belediye adına intikal etmişti. Beşikdüzü Belediyesi tarafından tapular TOKİ'ye devredilerek, ilk bölümün inşaatları için ihaleye çıkılacak. 144 konut ve 55 işyeri 10 kat olacak şekilde planlandı. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesini hayata geçirmek için kollan sıvayan Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, "Beşikdüzunü geleceğe hazırlayan projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. İlçemiz, şehrimizin en önde gelen ilçelerinden biri olacak" dedi.



Karadeniz'de Son Nokta



Haber Taka Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Beşikdüzü'nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm projesinin önemli bir aşaması daha geride kaldı. İlçede Atatürk Lisesi'nin 6.612 metrekarelik alanında yapılacak olan 144 konut ile 55 işyeri için belediye arsanın tapusunu TOKİ'ye devretti. Vatandaşlarla görüşmelerin tamamlandığı alandaki sorunlar halledilerek, daha önce tapular belediye adına intikal etmişti. Şimdi Belediye tarafından tapular TOKİ'ye devredilerek, ilk bölümün inşaatları için ihaleye çıkılacak. 144 konut ve 55 işyeri 10 kat olacak şekilde planlandı.



Taka


Geri Dön