26 / 04 / 2024

Trabzon'un marka değeri yeni yatırımlarla artacak!

Trabzon'un marka değeri yeni yatırımlarla artacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hayata geçirdikleri yatırımlarla kentin marka değerinin artacağını söyledi.



 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentte sürdürdükleri çalışmaların tamamlanmasıyla Trabzon’un marka değerinin kat ve kat üzerine çıkacağını belirtti.

 

Trabzon’da sürdürülen yatırımların yanı sıra çok sayıda çalışmayı yatırım aşamasına getirdiklerini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, “Bugün dışarıdan şehrimize gelenler şehrimizde yaşanan değişim ve dönüşümü net olarak bizlere ifade ediyorlar. Sürdürdüğümüz projelerimiz tamamlandığında ise Trabzon çok daha farklı, çok daha yaşanılabilir bir kent haline gelecek” diye konuştu.

 

Başkan Gümrükçüoğlu konuşmasını şu şekilde sonlandırdı; “ Kanuni Bulvarı gibi Trabzon’un şehir merkezini iki kat büyütecek olan dev bir yatırım hız kesmeden devam ediyor. Sahil Dolgu, bir diğer adıyla Gülcemal Projesini hayata geçiriyoruz. Trabzon şehir merkezine ikinci bir meydan da kazandırıyoruz. Tarihte var olan Karagöz Meydanını en güzel şekilde yeniden ortaya çıkartacağız. Akyazı ile Havaalanı arasında Hafif Raylı Sistem inşa edeceğiz. Trabzon Botanik’i yapıyoruz. Bu çalışma bölgemizde ilk ve tek olma özelliği taşıyor. Trabzon şehir merkezine ‘tam otomatik katlı otopark’ yapıyoruz. Yeter mi? Yetmez. Çömlekçi kentsel dönüşümü devam ediyor. Çömlekçi birinci etapta kamulaştırma ve yıkımları tamamladık, ikinci etapta kamulaştırmalar sürüyor. Bu da tamamlanınca hazırlanan projenin uygulamasına geçilecek. Tabakhane kentsel dönüşümünde kamulaştırma ve yıkımlar büyük ölçüde tamamlandı. Kadınlar Pazarını yıkıp en güzle şekilde yeniden inşa edeceğiz. Trabzon’un 18 ilçesinin imar çalışmalarını tamamlama aşamasındayız. Trabzon’un geleceğini planlıyoruz.” 

 


Trabzon Büyükşehir Belediyesi

 

 


Geri Dön