25 / 04 / 2024

Trabzon projeleri son durum

Trabzon projeleri son durum

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu devraldıkları projelerin geldiği son durumla ilgili açıklamalar yaptı. İşte Zorluoğlu'nun o açıklamaları...

Trabzon'un marka değeri yeni yatırımlarla artacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hayata geçirdikleri yatırımlarla kentin marka değerinin artacağını söyledi.

Süleyman Soylu Trabzon projelerini değerlendirdi!

TTSO heyeti, Ankara'da İçişleri Bakanı Soylu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü ve TOKİ Başkanı Turan'ı ziyaret etti. Görüşmede Trabzon projeleri masaya yatırıldı...

Erzurum deprem riskine karşı kentsel dönüşümle güçlendiriliyor

Erzurum'da deprem riskini azaltmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projeleri son 8 yılda yaklaşık 60 bin konutun inşa edildiği 10 milyon metrekarelik bir alanda gerçekleştirildi.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçeye tam tamına 187 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi yarın ihaleye çıkacak. Projede 187 adet konut yer alıyor.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Sadece bir ilçeye tam 157 yeni konut geliyor!

TOKİ Trabzon projesinde son dakika... Sadece bir ilçeye tam 157 yeni konut geliyor...İşte detaylar...

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi! Tam 166 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Trabzon projesi için son dakika müjdesi geldi... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan  166 yeni konutu sakın kaçırmayın...

Trabzonlulara ucuz konut müjdesinde geri sayım başladı! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon projeleri için geri sayım başladı. TOKİ'nin merakla beklenen Trabzon projesi Ortahisar ilçesinde inşa edilecek. İşte detaylar...

TOKİ Trabzon projeleri için son dakika açıklaması geldi! 400'den fazla yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uzungöl Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Ağustos'ta, Ortahisar Çimenli Mahallesi 327 sosyal konut projesi ve Yeşilköy Mahallesinde yapılacak 84 konutun ihalesi ise 21 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Trabzon Çaykara son başvuru tarihi ne zaman? İşte TOKİ Çaykara projesi detayları...

Kamu Özel İşbirliği projelerinde müteahhit kefalet veriyor!

Kamu- Özel İşbirliği projeleri son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Peki, bu dev projelerdeki borç üstleniminden kim sorumlu? Konuya ilişkin merak edilen soruları YAK Avukatlık ortakları yanıtladı.

Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

Trabzon'a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Trabzon projelerini masaya yatırdı. Peki Trabzon'un 2020 projelerinde son durum ne?

TOKİ Trabzon Araklı 2020 başvuru şartları!

TOKİ Trabzon Araklı 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon Araklı 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut TOKİ Trabzon Araklı son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ 100 bin konut Trabzon 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin konut Trabzon 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Trabzon 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Trabzon 2020 son başvuru tarihi ne zaman?

Trabzon projeleri son durum Haberi

Trabzon projeleri son durum

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı'nın ilk oturumu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.


KATLI OTOPARKI 2020’DE TAMAMLAYACAĞIZ  


Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Zorluoğlu devraldıkları projelerin geldiği son durumla ilgili meclis üyelerine açıklamalar yaptı. Zorluoğlu şöyle konuştu: “Tam otomatik çok katlı otopark projemizle ilgili Meclisimizden onay ve borçlanma konusunda inisiyatif aldık. Bunun bütünüyle parasını hazır ettik. 2020 yılının ilk yarısında tamamlayıp hizmete açmak istiyoruz. Hemen otoparkın karşısında yapılan ortaokul ve öğretmenevi projesinin para problemleri vardı. Bu paraları temin ettik ve ortaokul tamamlandı. Öğretmenevinde ise inşaat yüzde 70’leri geçti. Orası da inşallah kısa bir sürede hizmete girmiş olacak.   

FATİH PARKI 2. ETABI İHALE EDİLDİ


Yine devraldığımız işlerden biri Akçaabat Ortamahalle’deki konukevi. Bu da...