29 / 03 / 2024

trabzon 2017 yatırımları

trabzon 2017 yatırımları

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hayata geçirdikleri yatırımlarla kentin marka değerinin artacağını söyledi.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Kayseri'de 2017 yatırım yılı oldu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gönüllü Kültür Kuruluşlarının temsilcileriyle yapılan toplantıda 2017’de hayata geçirilen yatırımları anlattı.

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Reklam yatırımları inşaat ile büyüyor!

2017'nin ilk yarısında reklam yatırımlarının sırasıyla inşaat, finans ve perakende sektörlerinin itici gücüyle büyüdüğü görülüyor.

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi M. Abdalla M. Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim 2017'de kuruldu.

İnşaat yatırımları hız kesmiyor!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜlK) 2017’nin ikinci çeyrek dönemine ilişkin milli gelir verilerine göre ikinci çeyrekteki büyümenin büyük ölçüde inşaat yatırımlarından kaynaklandığı görülüyor.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Babacan Holding yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Babacan Holding, faaliyet gösterdiği enerji, lojistik ve turizm alanlarında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında 1.8 milyar liralık yatırım hedeflediğini açıklayan Babacan Holding; yılın ilk yarısında hedeflerinin yüzde 50’lik kısmını hayata geçirdi.

trabzon 2017 yatırımları Haberi

trabzon 2017 yatırımları

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentte sürdürdükleri çalışmaların tamamlanmasıyla Trabzon’un marka değerinin kat ve kat üzerine çıkacağını belirtti.

Trabzon’da sürdürülen yatırımların yanı sıra çok sayıda çalışmayı yatırım aşamasına getirdiklerini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, “Bugün dışarıdan şehrimize gelenler şehrimizde yaşanan değişim ve dönüşümü net olarak bizlere ifade ediyorlar. Sürdürdüğümüz projelerimiz tamamlandığında ise Trabzon çok daha farklı, çok daha yaşanılabilir bir kent haline gelecek” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu konuşmasını şu şekilde sonlandırdı; “ Kanuni Bulvarı gibi Trabzon’un şehir merkezini iki kat büyütecek olan dev bir yatırım hız kesmeden devam ediyor. Sahil Dolgu, bir diğer adıyla Gülcemal Projesini hayata geçiriyoruz. Trabzon şehir merkezine ikinci bir meydan da kazandırıyoruz. Tarihte var olan Karagöz Meydanını en güzel şekilde yeniden ortaya çıkartacağız....