26 / 04 / 2024

Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nader M. H. Kıshko ve Hassan Alı O Alsharıf ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nader M. H. Kıshko ve Hassan Alı O Alsharıf ortaklığında kuruldu. 


Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Gayrimenkulün belli bir ücret veya sözlesme temeline dayalıolarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık faaliyetlerini yürütmek, b. Her türlü sanayi ve is makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını,üretimini ve dahili ticaretini yapmak. c-Her türlü motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz tasıt araçlarını, spor ve eglence araçlarını,otomobil, otobüs, kamyon, kamyonet, tanker, TIR,minibüs, traktör, treyler, is ve tarım makinaları ile akümülatör ve bunlara ait makine ve yedek parçalarını ve her türlü lastiklerini, otomotiv aksam veparçalarını kiraya vermek, kiralamak, alımı ve satımı ve anasözleşmesinde yazılı işler.



Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi ADRES; 15 Temmuz Mah.Gülbahar Cad. No.45/5/134 Bağcılar 


Geri Dön