16 / 04 / 2024

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu!

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu!

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu. Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor kullanan doğrama firmalarına yönelik düzenlenen kampanyaya en fazla fatura ile katılan ilk 80 firma altın ile ödüllendirildi.



Trakya Cam’ın Türkiye’nin ilk çift cam markası Isıcam’ın 40. yılı kapsamında düzenlediği ‘Altın Yağmuru’ kampanyası sona erdi. Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor kullanan doğrama firmalarına yönelik düzenlenen kampanyaya en fazla fatura ile katılan ilk 80 firma altın ile ödüllendirildi.


 


Türkiye’nin en büyük düzcam üreticisi Trakya Cam Sanayii A.Ş., lider markası Isıcam’ın 40. yılı kapsamında doğrama markalarının üretici ve satıcı(tali) bayilerine bol ödüllü bir kampanya düzenledi.


Trakya Cam ile sözleşme yapan doğrama markalarının üretici/satıcı (tali) bayilerinin katıldığı kampanyada, Isıcam Yetkili Üreticileri’nden alınan ‘Isıcam Sinerji’ ve ‘Isıcam Konfor’ için ünite metrekaresi başına 2 TL prim verildi. Ayrıca Isıcam’ın 40.Yılı olması nedeniyle kampanyaya en fazla fatura ile katılan ilk 40 bayi yarım altın, ikinci 40 bayi ise çeyrek altın ile ödüllendirildi.




Geri Dön